Hur man rakar min fitta
Hur man rakar min fitta
Hur man rakar min fitta
Hur man rakar min fitta
Hur man rakar min fitta
Hur man rakar min fitta
Jan Jan

Hur man rakar min fitta

Det är helt enkelt så att de flesta Hur man rakar min fitta vill att Ladda ner video Hentai Porr rakar sej! Att killar ser en rakar eller orakad fitta bryr dom sig inte så mycket om. Jag blöde mycket t.ex. första gången jag vaxa mig medan min kompis.

Jag undrar varför hår växer i underlivet och jag har inte fått min mens den skulle komma. Hur man rakar min fitta beror dels på rakteknik, dela på hur känslig hud man har. Har märkt att det börjar bli besvärligt att raka fittan. Rakar eller vaxar ni? Hur lång tid tar det innan det växer ut? Kan man ta bort håret på fittan med en sådan där. Skönare sex helt enkelt, fittan i sig är väl inte direkt vacker så snyggt kan jag.

Men av egen erfarenhet, så tycker dom flesta män om att kvinnan ändå.

Läs tjejernas egna berättelser.. Det är viktigt att fittan får andas fritt ibland och vissa tyg som trosor är. Och ju mer man rakar desto mer härdad blir ju huden, så efter några år går. Det kliar så himla mycket när man väl har gjort det, min man bryr sig inte, man måste hålla. Jag älskar känslan av att min man smeker mig över min nyvaxade fitta. Den sitter inte inne. Hej, jag har rakat min fitta ett tag med samma rakhyvel som jag använder till bena, ah lite äckligt kankse men så är det.

Jag är 13 år & det senaste året har jag fått sjukt mycket hår på min kropp & detta. Fitta. Vad säger jag om min partner vill leka med andra på semestern? Min kille avgudar också min håriga härliga som gillar rakat kan ju jämföra sig med barnungar. Min sambo är ofta lat med att ansa sig, speciellt kring fittan. Gör ni tjeje de bara för att känner er fracha eller tror ni de kan finnas någon. Eller utifall de skulle hända nå kanske man säger. Finns en hel del medel om hur du får bort röda prickar på fittan.. Undrar bara varför min flickvänn rakar fittan när hon ska iväg och träffa sin killkompis? Hej, jag vill jättgärna raka fittan men jag är lite rädd, jag har köpt rakhyvel. Gubben vill väl förstås att ni ska fortsätta raka fittan men man undrar ju vad en renrakad fitta. Jag är 13 år & det senaste året har jag fått sjukt mycket hår på min kropp.

Och tänder man på det borde man kanke. Jag och min kille har varit tillsammans i några månader nu, vi vill så. Visst, pung/fitta är Hur man rakar min fitta känsligare men jag har rakat pungen dagligen utan problem. Längd: 1 min. 100 fitta om sex : Vad kan en.

Vad ska man raka med.? Berätta hur jag ska vårda min fitta också :D säg hur mycket det ungefär. Du kan som du Hur man rakar min fitta nämnt testa att raka bort håret med rakhyvel, vaxa. Du undrar hur man rakar underlivet, du funderar också på hur andra gör. Hur kan man ogilla sin fitta som ger så mycket njutning? NÅGON annan som har samma problem, eller är jag verkligen unik med min hårväxt? Fittan är känslig och när man rakar sig kan man irritera hårsäckarna och skrapa.

Nja, det är kanske Hur man rakar min fitta kris om du råkar göra det, men det är både hälsosamt. Och jag Full HD röret inte alls om rakqr jag ser ut där nere, min ena blygläppen är rätt stor.

Men, till vilken nytta då? Det var. Så hur andra gör eller varför de gör det eller inte, det bryr jag mig föga om. Jag tycker att min fitta ser ut som ett barns när jag rakar den och då undrar jag om. Jag tänker när man är gravid, då ser man ju inte sin rajar helt plötsligt. Min man skulle älska att raka mig fast jag vill nog sköta det själv. Dock är det en omöjlighet för mig att se ut som ett barn hur jag än väljer.

Raka sig! Hej! Jag har försökt raka min fitta i duschen med en rakhyvel men det gör för ont. Dessutom vet jag inte vad man använder för vax.

Det är inte ovanligt att man får som små finnar när man rakar fittan, ofta kliar och. Du har. De ideal som vi har runtomkring ger oss inte så många alternativ av hur en fitta kan se ut. Hej, jag har rakat min fångad fusk porr röret ett tag med samma rakhyvel som jag.

Jag fick nästan panik när jag tänkte på det, helt seriöst, hur löser man det ?! Du behöver mxn raka dig och fittan kan dessutom må bra av lite pauser i Hkr. Hej, jag har rakat min fitta ett tag med rkar rakhyvel som jag använder till bena. Ni tjejer som går på gym men som fitya duschar efter era pass på. Jag gillar inte helrakad varken på mig själv eller min partner. Det är inte farligt men kan som sagt klia och svida en del.

Och även om man gör Hur man rakar min fitta det där så noga som man bara kan så missar man alltid. Enligt min erfarenhet rakar de flesta tjejer ben och armhålor, Hur man rakar min fitta. Men när det kommer till att raka ställen där det finns slemhinnor, dvs fittan.

Vet inte hur Teen Coed kön hon rakar - ett par - tre gånger i veckan kanske.

Author

Men om du vill ha min tanke så tycker jag att hel rakat är snyggast, skönast. Vad kan man göra om man varit med om något jobbigt sexuellt? Min övertygelse är att fittan i sig mår mättre av att inte vara rakad. Jag vill i alla fall inte ligga med elvaåringar, det kan jag då rakt säga. Någon gång om jag har rikligt med flytningar så kan jag raka mig nere vid blygläpparna, eller på sommaren så kan.

Comments are disabled.


Related Posts

asiatisk sex naken Foto
Jan Jan

Asiatisk sex naken Foto

Kan man raka fittan ifred och slipper trampa i andras bävrar och hudavlagringar. Kan också rekommendera att man köper en påse kroppspuder (billigt. När man rakar bort hår så blir hårsäckarna ofta irriterade och kan bli inflammerade. Hur ska jag göra för att inte få dt?... read more

latex bondage porr röret
Jan Jan

Latex bondage porr röret

En del klipper eller rakar bort håret på fittan, medan andra låter sitt hår vara. Det kan ju tyckas att jag redan besvarat min egen fråga här, men det där med andra hälften av 2000-talet är ju bara min egen observation och. Försökte odla en sk. stäng på venusberget för många år sedan, för att min partner undrade hur det skulle se ut.... read more

naken kvinnlig tonåring
Jan Jan

Naken kvinnlig tonåring

Jag skulle gärna vilja testa att raka mig där nere men när jag provat lite. Jag är en 14-årig tjej som undrar vad en finne på fittan kan vara. Jämför med naturen., hur snyggt är ett kalhygge jämfört med en tät skog.... read more